Studio de Ronners

At the old fruithaven in Rotterdam you can find Studio de Ronners.

In the upcoming harbour district, the studio is located in an old post-war depot.

In a short brief the client asked us to keep the original open plan structure while transforming the new interior for their team of graphic designers.

In two-month time we designed and built big sliding doors to separate the bureaus from the new meeting room.

As well a whole bunch of fine birch plywood furniture got installed together with a screen that works as pin board and room divider at once. The structural north-facing wall was insulated with eco friendly flax and another layer of gyproc wall was added to it. Further the job includes all out new electrics and a fresh coating on the existing epoxy floor.

The new interior contrasts well with the darkish concrete structure of the bulding and after all the space looks friendly and calm by matching all the needs of the client.

RG_20181014_MG_9667-bewerkt.jpg
RG_20181014_MG_9688-bewerkt.jpg

room divider , covered with eco friendly felt

birch plywood furniture

sliding doors from polycarbonate with powder coated steel frames

contact

stefan leuchter

info@studiostefanleuchter.com

+49 (0) 157 393 404 32

adress

studio stefan leuchter

polderweg 148 d

3125 KG schiedam

KVK 72499761

follow